P.G. Reitsum c.a./ Kerkblad

Het zien van kerkdiensten .

Iedere zondag is er een dienst in de Kerk op de terp, Flieterpsterdyk 16, Reitsum. De diensten worden gehouden 's morgens om 09.30 of 's middags 13.45 uur.
U kunt de dienst rechtstreeks beluisteren via uw computer of door middel van een speciale ontvanger. Deze ontvanger is alleen beschikbaar voor leden van onze gemeente. Om de diensten via internet te kunnen volgen kiest u de link Kerktelefoon.
Tijdens bijzondere diensten georganiseerd door o.a.: de liturchiecommissie, kindernevendienst, club of catechisanten worden er regelmatig foto's of video's gemaakt u kunt deze vinden in de desbetreffende albums.

 

Predikant : ds. A. Elverdink  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Preses: Mevr. Gré Hoekstra-Snijder  E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Preekvoorziening: Mevr. D. Deelstra  E-mail:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kerkelijkbureau: dhr. G. Drost E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kerktelefoon

De kerktelefoon is iets veranderd sinds 25 mei 2018, op deze datum is de privacy wet in werking getreden. Van af dat moment zijn de opgeslagen mp3 kerkdiensten niet meer op de website te vinden. Elke week wordt er een kerkdienst op zondag uitgezonden deze dienst kunt u 1 week beluisteren op deze website. Wilt u een dienst later dan 1 week beluisteren meld u zich dan aan bij de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , vermeld hierbij welke datum u graag wilt hebben dan wordt u deze toegestuurd.

Kerkbladen

In de bijlagen vindt u de kerkbladen van de P G Reitsum c.a. vanaf maart 2018. Door privacyregels zijn de andere kerkbladen eraf gehaald.

Hieronder kunt u het kerkblad van P.G. Reitsum c.a. downloaden in pdf formaat, heeft u geen pdf reader, download deze dan op Adobe reader 

Oude preek uit 1983

De reunië van 3 en 4 september van de Flieterpen is voor het eerst gehouden op het feestterrein naast de school in Reitsum. Op 4 september was er een tentsamenkomst waar Ds. A. Damsma (broer) is voorgegaan uit Rijnsburg. Ds. A. Damsma is een oud-inwoner van de Flieterpen. Het zangkoor heeft ook meegewerkt aan deze dienst maar door de slechte kwaliteit is deze er af gehaald u hoort alleen de schriftlezing en de preek. U vind de speler onder aan dit formulier.

 

Media